Forma Plast i ny grafisk form.

Forma Plast i ny grafisk form

29/4, 2010 kl. 23:16

Forma Plast AB i Ockelbo arbetar med vakuumformning, formsprutning och montage av produkter där plast utgör hela eller delar av produkten och kunderna finns över hela landet. Precis Reklam i Gävle fick förtroendet att redesigna deras specialritade logotype och uppgradera den grafiska profilen samt att producerats en helt ny hemsida.

  • Forma Plast i gammal uniform.

Forma Plast valde Precis som leverantör av hela konceptet inklusive den nya hemsidan. Publiceringssystemet YoDo, är programmerat i PHP med MySQ och användare behöver inte kunna knacka en enda rad html-kod.
- Vi är lovade att detta sannolikt är marknadens bästa lösning för små och mellanstora företag och då systemet verkar enkelt att använda så det skall verkligen bli spännande, säger Forma Plast vd Åke Hålén.

- Ett hedersuppdrag att få vara med i hela processen, säger Joe Formgren på Precis Reklam. Som gammal Ockelbokille brinner jag för bygden och ett kul element i den grafiska profilen är att även återanvända den klassiska Ockelbologotypen som ett slags signum då den användes både på de berömda plastbåtarna och skotrarna som tidigare tillverkades i Ockelbo.

För Åke Hålén med ett förflutet på Ockelboindustrier var det följaktligen ett kul och konkret sätt att värna om den delen av historien om Ockelbo.

För mer information om Forma Plast Ab se:
http://www.formaplast.se

För mer information om Precis Reklam se:
http://www.precisreklam.se/

Denna artikel är publicerad på Team Ockelbo via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Stefan Wennberg

Stefan Wennberg

Precis Reklam AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2009-02-26

Välkommen till oss på Precis. Vi är reklam- och kommunikationsbyrån som arbetar med reklam, webb pr och media. Vi kan hjälpa dig att utveckla er ... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Facebook

Hjälp

Stäng