Nordisk Författarutveckling erbjuder en komplett skrivarkurs på distans som lär dig inkomstgivande skrivkonst. Skrivarkursen lär dig tekniker för att skriva allt från artiklar till noveller och romaner.

Många människor drömmer om att bli författare, men få gör drömmen till verklighet. Varför? Den viktigaste anledningen är nog bristande kunskap om yrket, vilket resulterar i att man aldrig kommer igång riktigt. Vi menar då bristande kunskap om kreativt tänkande, hur man skapar känsloreaktioner hos läsaren (mycket viktigt), konsten att formulera sig, diverse skrivtekniker, hur man presenterar sitt material för en målgrupp genom en passande redaktör eller utgivare, och en hel del andra nödvändiga faktorer.

Skrivarkursen har sett dagens ljus tack vare ett samarbete mellan flera olika personer med omfattande bakgrund från tidnings- och förlagsverksamhet. Därefter har vi kompletterat med ytterligare material hämtat från research, som analyserats med hjälp av journalister och författare på toppnivå.

För mer information se https://forfattarutveckling.se